Kiseli kupus robne marke Ciburiprodukt je visoko kvalitetan proizvod čija se proizvodnja kontrolira od početka proizvodnje svježeg kupusa preko pripreme za kiseljenje i samog procesa kiseljenja do završne faze pakiranja gotovog proizvoda, kiselog kupusa u glavicama  ili rezanog kiselog kupusa vakumiranog u vrećicama od jedne i pola kilograma. 


Obitelj se ovom djelatnošću bavi već četdeset godina. Posljednjih deset godina bilježimo rast proizvodnje od 10-15% godišnje.
Ulaganje u poljoprivednu mehanizaciju (traktori, freze,sadilice, kombajn za vađenje krumpira i luka) i pogona za preradu ( linija za pakiranje, stroj za vakuumiranje, trake za prijenos kupusa u bazene) kao i izgradnja novog proizvodnog pogona za preradu i kiseljenje doveli su nas do statusa najvećeg proizvođača kiselog kupusa u regiji.

 Bazeni za kiseljene koji se nalaze u tvorničkim halama u jednom turnusu mogu ukiseliti do tisuću tona kupusa.
U jedan bazen stane 30 tona rezanog kupusa ili 18 tona glavica. Stoga uz vlastitu proizvodnju nabavljamo kupus i od kooperanata.
Kupus prerađujemo, kiselimo i prodajemo tijekom cijele godine.
Danas zapošljavamo devet djelatnika.

Na poljoprivednim površinama od 30 ha, u rasponu od pet kilometara smještena je i sva poljoprivredna proizvodnja svježeg kupusa, krumpira, luka, cikle te ostalog sezonskog povrća.

Dobili smo certifikat HACCP, sustav kojim se utvrđuju, kontroliraju i vrednuju kritične kontrolne točke, povezane sa zdravljem i sigurnošću konzumenata.
Certifikatom HACCP Dokazujemo da proizvodimo zdravstveno i po svim ostalim karakteristikama i sastavu siguran proizvod.

 

o nama
proizvodnja
proizvodi
recepti
kontakt
naslovna
Copyright ©ciburiprodukt d.o.o.